Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تجاری شرکت‌ مخابرات ایران گفت: بسته‌های جدید ترکیبی اینترنت و مکالمه ماهانه در 3 قیمت 7.5، 10 و 22 هزار تومان تعریف شده که به صورت آزمایشی از اول مهر در دو استان قم و مازندران اجرا می شود.

سمیع الله صادقی با اعلام تعرفه‌های جدید اینترنت شرکت‌ مخابرات ایران از اجرای آزمایشی و فعلا اختیاری این تعرفه‌ها از فردا (اول مهر) در دو استان مازندران و قم خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، معاون تجاری شرکت‌ مخابرات ایران تصریح کرد: 3 بسته هر یک شامل 4 سطح سرعت 2 مگابیت برثانیه، 8 مگابیت بر ثانیه، 16 مگابیت بر ثانیه و 50 مگابیت برثانیه (مجموعا 12 ترکیب) پیش‌بینی شده است.

وی توضیح داد: بسته اول شامل ترافیک داخلی (کشوری، مخابرات و 500 سایت پرمصرف و پربازدید داخلی) با میزان استفاده دلخواه (تعیبری از نامحدود) است که ماهانه 7500 تومان قیمت دارد.

صادقی افزود: بسته دوم شامل ترافیک داخلی (کشوری، مخابرات و 500 سایت پرمصرف و پربازدید داخلی) با میزان استفاده دلخواه به همراه مکالمه داخل استانی به میزان دلخواه (تعیبری از نامحدود) است که ماهانه 10 هزار تومان قیمت دارد.

معاون تجاری شرکت مخابرات ایران افزود: بسته سوم شامل 10 گیگ ترافیک بین‌الملل، ترافیک داخلی (کشوری، مخابرات و 500 سایت پرمصرف و پربازدید داخلی) با میزان استفاده دلخواه، 60 دقیقه مکالمه بین استانی رایگان و 30 دقیقه مکالمه ثابت به همراه اول رایگان است که ماهانه 22 هزار تومان قیمت دارد.

صادقی ادامه داد: هر سه بسته‌ سرعت بیس (بر پایه سرعت) هستند و هر سه بسته در 4 سطح سرعت 2 مگابیت برثانیه، 8 مگابیت بر ثانیه، 16 مگابیت بر ثانیه و 50 مگابیت برثانیه تعریف شده اند که در بسته سوم سرعت‌ها قیمت ها به ترتیب 22 هزار تومان، 31 هزار تومان، 40 هزار تومان و 50 هزار تومان هستند.

وی با بیان تعریف مخابرات از ترافیک گفت: سه نوع ترافیک را متصور هستیم، نخست ترافیک TCI (شرکت مخابرات ایران) که ترافیک سایت‌ها‌ی هاست (میزبانی) شده در مخابرات است، نوع دوم ترافیک کشوری (ملی) است که در داده‌های برخی ارائه دهندگان محتوا در شرکت زیرساخت هاست می‌شود و نوع سوم ترافیک بین‌الملل است.

صادقی درباره شرایط پس از اتمام ترافیک بین‌الملل در بسته سوم، تصریح کرد: مشتری در هنگام خرید این سرویس‌ها انتخاب می‌کند که پس از پایان 10 گیگ ترافیک بین‌الملل، مصرف حجم بین الملل قطع شود یا خیر. اگر خواهان قطع سرویس بین الملل پس از پایان حجم تعریف شده نیست، پس از پایان حجم مربوطه یا اقدام به خرید بسته‌های حجمی می‌کند یا متعهد می‌شود استفاده از ترافیک بین‌الملل را ادامه می‌دهد و در پایان دوره به ازای هر گیگابایت 1800 تومان می‌پردازد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۰۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!

ایتنا - آژانس فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرد برای نخستین بار در تاریخ، موفق به دریافت یک پیام لیزری از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین شده است.
این پیام که از سوی فضاپیمای سایکی ناسا ارسال شده، نشان دهنده موفقیت آمیز بودن آزمایش ارتباطات نوری فضایی در فواصل دور است.

سخنگوی ناسا در این رابطه گفت: دریافت این پیام لیزری از فاصله ۱۴۰ میلیون مایلی زمین یک شاهکار چشمگیر محسوب می‌شود که می‌تواند راه را برای ماموریت‌های آینده به سیاره سرخ هموار کند.

ارتباطات نوری فضایی که به وسیله سیستم "ارتباطات نوری فضای عمیق" (DSOC) ناسا انجام می‌شود، امکان انتقال داده‌ها، اطلاعات علمی پیچیده و تصاویر و ویدیوهای با کیفیت بالا را با سرعت بسیار بالاتر از ارتباطات رادیویی فراهم می‌آورد.

میرا سرینیواسان سرپرست عملیات این پروژه در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا توضیح داد: ما در روز هشتم آوریل حدود ۱۰ دقیقه از داده‌های فضاپیما را از طریق ارتباطات نوری دریافت کردیم که یک نقطه عطف مهم برای این پروژه محسوب می‌شود.

این آزمایش که در دسامبر ۲۰۲۳ آغاز شده بود، در ابتدا داده‌های آزمایشی را با سرعت ۲۶۷ مگابیت در ثانیه منتقل کرد که با سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند قابل مقایسه است. اکنون با افزایش فاصله فضاپیما، سرعت انتقال داده‌ها به ۲۵ مگابیت در ثانیه کاهش یافته است.

مقامات ناسا می‌گویند: اگرچه این سرعت ممکن است کم به نظر برسد اما از هدف پروژه که اثبات امکان‌پذیر شدن ارسال حداقل یک مگابیت در ثانیه بود، بسیار فراتر رفته است.

جایگزینی ارتباطات رادیویی با ارتباطات نوری، انتقال داده در سراسر منظومه شمسی را با ۱۰ تا ۱۰۰ برابر ظرفیت کنونی امکان‌پذیر می‌کند که این امر به همراه پشتیبانی از تجهیزات علمی با وضوح بالاتر، مأموریت‌های اکتشافی انسانی و رباتیک آینده به سیارات دیگر را بهتر میسر می‌سازد.

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تردد در جاده چالوس و آزاد راه تهران - شمال یکطرفه شد
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران