Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري - ايرنا - شرکت مخابرات مازندران در باره کلاهبرداري از طريق تماس با شماره تلفن هاي ثابت هشدار داد و اعلام کرد که برقراري تماس با مشترکان تلفن ثابت و اعلام پرداخت قبوض يکي از روش هائي است که سودجويان به آن متوسل شده اند.

بتازگي بعضي از شهروندان در شبکه هاي اجتماعي اعلام کرده اند که سودجويان از طريق تماس با خط تلفن ثبات آنان براي پرداخت قبض ، شماره کارت بانکي و رمز دوم را دريافت کرده و کلاهبرداري کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون تجاري و امور مشتريان شرکت مخابرات مازندران از وقوع چنين تماس هاي سودجويانه با مشترکان تلفن ثابت ابراز نگراني کرد و گفت : هر چند چنين گزارش هايي از سوي مشترکان استان ارائه نشده است ، اما شهروندان بايد مراقب اين گونه تماس ها باشند و مشخصات کارت بانکي و رمز خود را در اختيار افراد قرار ندهند.
سيد جواد رسولي افزود : اين تماس ها با هدف سودجويي و به صورت فرصت طلبانه انجام مي شود و مصداق کلاهبرداري است.
وي از توجه و پيگيري شرکت مخابرات و پليس مازندران در باره احتمال بروز چنين کلاهبرداري هائي در استان خبر داد و گفت : مشترکان نبايد تحت تاثير چنين تماس هايي ، شماره کارت يا رمز کارت هاي اعتباري خود را ارائه کنند .
معاون مخابرات مازندران از مشتريان خواست که از طريق شماره هاي تلفن مختص اين کار براي پرداخت قبوض اقدام کنند .
وي توضيح داد : شماره تلفن 9990 و 2000 از شماره هاي مورد اطمينان و رسمي براي انجام اين کار است که به صورت هوشمند عمل مي کند و مخابرات غير از اين شماره ها ، شماره ديگري براي دريافت بدهي قبوض تلفن ندارد.
رسولي گفت : چنانچه مشترکان با تماس گيرنده اي غيز از اين دو شماره براي پرداخت قبوض تلفن مواجه شدند ، مي توانند با ضبط صدا و ارائه شماره تلفني که از طريق آن تماس با آنان گرفته شده ، موضوع را در تماس با شماره تلفن 2020 به مخابرات اطلاع بدهند تا اقدامات لازم صورت بگيرد .
مخابرات مازندران يک ميليون و 600 هزار مشترکان تلفن ثابت و 2 و نيم ميليون مشترک تلفن همراه دارد .
2096/1654
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۰۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا

بی‌دقتی یک شهروند در بافق منجر به کلاهبرداری یک میلیارد ریالی از وی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در طول سال‌های گذشته بارها و بارها از سوی نیروی انتظامی، قوه قضائیه و برخی دیگر از نهادها پیامک‌های هشدارآمیزی مبنی بر ضرورت هوشیاری در برابری فریب‌های کلاهبرداران مجازی و پیامکی صادر شده است.

در این پیام‌‌های هشدار که به صورت منظم برای مخاطبان ارسال می‌شود، سرشماره‌های رسمی از سوی قوه قضائیه و نیروی انتظامی اعلام شده و تاکید صورت گرفته که پیامک از هر شماره غیر از شماره‌های اعلامی کلاهبرداری است.

با این وجود اما همچنان خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه افرادی فریب چنین پیام‌هایی را خورده‌اند و کلاهبرداران توانسته‌اند از آنها کلاهبرداری کنند.

از جمله این فریب‌ها، شخصی است که در یزد با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه روبرو می‌شود و بدون توجه و دقت لازم، یک میلیارد ریال را به کلاهبرداران می‌سپارد.

فرمانده انتظامی شهرستان بافق در این رابطه از کلاهبرداری یک میلیارد ریالی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه از شماره شخصی خبر داد و اظهار داشت: انتظار می‌رود شهروندان دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

سرهنگ شهرام طولابی‌نژاد افزود: با شکایت فردی درخصوص برداشت غیرمجاز مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش، مأموران پلیس فتا شهرستان بافق موضوع را در دستورکار قرار دادند.

طولابی‌نژاد تصریح کرد: با تحقیق از مالباخته مشخص شد که از شماره شخصی، پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه برایش ارسال شده و او نیز وارد لینک جعلی شده و اطلاعات کارت بانکی خود را وارد و مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش به صورت غیرمجاز برداشته شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با استعلامات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط پلیس فتا، حساب مقصد شناسایی و بلافاصله مسدود و کلیه وجوه به حساب شاکی بازگردانده شد.

فرمانده انتظامی بافق با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به دادسرا ارسال شد، خاطرنشان کرد: شهروندان باید دقت لازم را داشته باشند و به لینک‌های ناشناس و لینک‌هایی که از شماره شخصی برای آنها ارسال می‌شود وارد نشوند.

با وجودی که کلاهبرداران شگردهای خود را هر روز متفاوت می‌کنند اما در صورتی که شهروندان هشدارهای انجام شده از سوی دستگاه‌های نظامی و انتظامی را جدی گرفته و به آن عمل کنند قطعا هیچ زمانی به دام کلاهبرداری‌هایی از این دست نمی‌افتند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا