Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ جمعیت مازندران بر اساس نتایج سرشماری نفوس و مسکن سال 95 حدود سه میلیون و 300 هزار نفر اعلام شده است .

یدالله طهماسبی، افزود : از مجموع سیم کارت های صادر شده ، چهار میلیون و یکصد هزار قطعه فعال است و مشترکان از آنها استفاده می کنند .

بر اساس گزارش های رسمی کشوری ، مازندران از نظر برخورداری از زیر ساخت های تلفن همراه دومین استان کشور به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل ارتباطات مازندران ضریب نفوذ تلفن همراه در این استان را 78 هم درصد اعلام کرد .

وی اقدامات دولت تدبیر و امید برای ایجاد زیر ساخت های لازم در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در مازندران را پرشمار و چشمگیر توصیف کرد و گفت : تنها در چهار سال اخیر 11 هزار میلیارد ریال در زیرساخت های این حوزه در استان هزینه شده است .

** تلفن های بی سیم به جای موبایل
طهماسبی افزود : با توجه به قرار گرفتن برخی روستاهای مازندران در ارتفاعات و مناطق سخت گذر ، برای جبران عدم آنتن دهی تلفن های همراه در این مناطق ، تلفن های بی سیم مورد توجه قرار گرفته است .

وی گفت : برخورداری 86 درصدی روستاهای مناطق کوهستانی از این نوع تلفن تا پایان سال جاری هدفگذاری شده است که هم اکنون 55 درصد این روستاها برخوردار از این نوع خدمات هستند .

مازندران سه هزار و 22 روستا دارد که از این تعداد 2 هزار و 954 روستا دارای سکنه هستند .
موسوی گفت که تمامی 58 شهر مازندران زیر پوشش خدمات تلفن های نسل 2 ، سه و چهار قرار دارند .

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست مخابرات سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۸۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • مدیران اخراجی استقلال کارت بازیکنان را بردند!
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل