Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا،نصرالله دریابیگی،دبیر اجرایی خانه کارگر استان مازندران،در جلسه هم اندیشی در خصوص مشکلات کارگران شرکت مخابرات شهرستان بابل،گفت:امام راحل و مقام معظم رهبری بر این اعتقاد بودند که خصوصی سازی کوچک شدن دولت و واگذاری مدیریت به دست مردم است اما با جریان خصوصی سازی، عدالت خواهی ،تقسیم عادلانه ثروت و اشتغال به فراموشی سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید برحمایت از کارگران به نکاتی چند از فرامین مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب از جامعه کارگر حمایت کردند و خاطرنشان کردند که با واگذاری بسیاری از کارخانجات هبه و یا تعطیل شدند و مشکلات زیادی گریبانگیر کارگران شد.

رئیس کانون بازنشستگان مازندران با بیان اینکه  اعتقاد به التزام عملی به ولایت فقیه در اساس نامه  مندرج شده است ، گفت: تمامی دستگاه های مربوطه باید در خصوصی سازی مخابرات و رفع مشکلات کارگران و بازنشستگان این شرکت فرامین مقام معظم رهبری را سرلوحه قرار دهند.

وی افزود: با قدرت به اتفاق مسئولان این حوزه در پی این هستیم تا عدالت اجتماعی و تقسیم عادلانه ثروت در مخابرات کشور حاکم شود .

دریابیگی با اشاره به مشکلات کارگران و بازنشستگان شرکت مخابرات بعد از 10 سال واگذاری به بخش خصوصی گفت: برغم پیگیری های متعدد و شکایت چندین و چند ساله،تاکنون مشکلات مرتفع نشده است.

وی ادامه داد: البته مشکلات کارگران مختص به این شرکت نیست پیش از این کارگران نساجی مازندران،نساجی قائمشهر ،زغال سنگ البرز مرکزی و ..  در استان مازندران با این مشکلات مواجه بوده اند.

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی در مازندران به بخش خصوصی واگذار شد که جزء فساد،تعطیلی و آسیب های اجتماعی چیز دیگری حاصل نشد.

در ادامه حسن رزاقی،رئیس کانون بازنشستگان مخابرات،با بیان اینکه اگر چنانچه مسئولان ما به دنبال حل این مشکل طی این 10 سال بودند، این موضوع قابل حل بود؛ افزود: به راحتی این موضوع می‌توانست با برگزاری جلسه‌ای با حضور نمایندگان شرکت مخابرات و مسئولان و نمایندگان کارگران و بازنشستگان حل شود و مسائل اختلافی میان این طرفین، بررسی و مرتفع شود.

وی افزود: مشکلات عدیده‌ای که طی سالیان متمادی، کارگران شاغل در این اداره با آن روبرو هستند و تاکنون به فرجام مطلوبی نرسیده است امروز دور هم گرد آمده ایم تا از حقمان دفاع کنیم.

این نماینده کارگری ادامه داد: از سال 1388 شرکت مخابرات به سمت خصوصی سازی رفت که پس از خصوصی سازی، دولت سیاست‌هایی را ابلاغ کرد که باید در این راستا اجرایی می‌شد که این دستورالعمل طی سال 88 تا 89 بخشی از آن اجرا شد.

رزاقی گفت:اما متاسفانه از سال 1390 به بعد این ابلاغیه به صورت سلیقه‌ای و دست و پا شکسته به اجرا درآمد که طی این شیوه، بخشی از آن اجرا و بخش  دیگر از آن کنار گذاشته شد و تاکنون نیز عملیاتی نشده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی امام راحل و مقام معظم رهبری بخش خصوصی ثروت نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست