Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:20:45 GMT

۱۳۰ هزار خط تلفن ثابت در مازندران بلااستفاده است

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۹۴۰۶

۱۳۰ هزار خط تلفن ثابت در مازندران بلااستفاده است

رسول علی اصغرپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که سابقه بلااستفاده بودن هر یک از این خطوط تلفنی بین ۱۴ تا ۶۰ ماه است و بدهی آنها هم عمدتا مربوط به هزینه آبونمان است.

وی علت احتمالی بلااستفاده ماندن این تلفن ها را تعدد خطوط تلفن در اختیار برخی مشترکان خانگی و تجاری، نقل مکان مشترک و عدم انتقال خطوط تلفن به دیگری، عدم پرداخت هزینه تلفن از سوی مستاجر و دلایل دیگری از این دست برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغرپور بدهی این شماره تلفن ها را هم ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرد.

مدیر شرکت مخابرات مازندران گفت: بر اساس مجوزی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سال گذشته صادر کرد و دستورالعمل مخابرات کشور، تلفن های بلااستفاده در صورت پرداخت بدهی به مالکانشان برمی گردد و در غیر این صورت به مشترکانی واگذار خواهد شد که در نوبت دریافت تلفن ثابت قرار دارند.

وی توضیح داد: در برخی مناطق مازندران متقاضیانی هستند که به دلیل محدودیت خطوط تلفن در منطقه مجبور به استفاده از خطوط تلفن پی سی ام شده اند، در صورتی که با تعیین تکلیف تلفن های ثابت بلااستفاده می توان این تلفن ها را به مشترکان واگذار کرد.

شرکت مخابرات در نقاط پر تراکم با هر زوج سیم ظرفیت بیشتری از خطوط تلفن ثابت را منتقل می کند به این صورت که در سمت مشترک یک دستگاه پی سی ام PCM خطوط را به صورت مجزا به مشترکان می رساند. به عبارتی در این وضعیت چند خط با یک سیم تلفن منتقل می شود و در نهایت قبل از رسیدن به مشترک با پی سی ام جدا می شود.

یکی از مشکلات استفاده از خطوط پی سی ام این است که به دلیل کیفیت بد، عدم امکان استفاده از ظرفیت آزاد سیم، عدم امکان انتقال همزمان دیتا و صدا، امکان برقراری سرویس هایی نظیر اینترنت پهنا باند یا ای دی اس ال ADSL برای این خطوط وجود ندارد.

مازندران یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت دارد.

برچسب‌ها مازندران بدهی شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران بدهی شرکت مخابرات ایران مازندران بدهی شرکت مخابرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۲ کیلومتر از خطوط ۸ اینج آبرسانی شهر و روستاهای لیکک تعویض شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لیکک، امید صالحی در حاشیه بازدید از پروژه اصلاح و توسعه آب در شهرستان بهمئی اظهار داشت: فرسودگی بالای 50 درصو خطوط و شبکه های انتقال آب شرب در استان همچنان هم یکی از چالش های جدی ما به شمار می رود و هزینه و وقت زیادی از ما می‌گیرد. 

وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما، اصلاح و بهسازی خطوط انتقال و شبکه های آب بوده است، بیش از 50 کیلومتر در یاسوج با اعتبارات تخصیص شده از محل سفر ریاست جمهوری اصلاح شد، 107 روستا نیز از محل اعتبارات جهاد سازندگی با اعتباری بالغ بر 220 میلیارد تومان اصلاح شد که عملکرد ما در این زمینه رتبه 2 استان در کشور را به همراه داشت.

صالحی افزود: در یاسوج برای مدیریت شکستگی ها شیرهای فشارشان نصب کردیم و بزودی نیز 12 شیر فشارشکن خریداری و نصب می‌کنیم تا حجم و تعداد شکستگی ها کاهش پیدا کند.

مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سایر شهرها نیز به فراخور بودجه و گاهاً از محل اعتبارات داخلی و درآمد شرکت عملیات اصلاح و توسعه را انجام دادیم، نمونه آن در گچساران و باشت اتفاق افتاد.

صالحی خاطرنشان کرد: شهر لیکک و روستای اقماری آن مدت ها بود از فرسودگی رنج می‌برد و هدر روی ها باعث می‌شد مخازن آب به درستی آبگیری نشود، به همین دلیل کمبود آب به ویژه در فصل تابستان رخ می‌داد و مردم نیز گلایه مند می‌شدند.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل در یک عملیات جهادی در 25 روز، 2 کیلومتر از خطوط انتقال در مسیر 7 ایستگاه پمپاژ تعویض شد، با این اقدام از هدر روی معادل 45 لیتر بر ثانیه جلوگیری شد و آب شرب 25 هزار نفر در شهر لیکک و 10 روستای این منطقه پایدار شد.

صالحی ابراز کرد: ین پروژه از محل اعتبارات و داشته های داخلی شرکت اجرا و بالغ بر 70 میلیارد ریال نیز صرفه جویی در مصرف اعتبارات محقق شد. با حذف هدر روی ها فرصت خاموشی به 3 ایستگاه پمپاژ داده می‌شود که با توجه به اهمیت پایداری برق در این منطقه گرمسیری، گامی مهم برای حراست از انرژی حیاتی برق نیز هست.

رئیس هیئت‌مدیره آبفا در پاسخ به سؤالی در خصوص ادعای برگشت اعتبارات این شرکت گفت: در طی یکسال اخیر بیش از 465 میلیارد تومان جذب اعتبار داشتیم و مستمراً با همکاران به دنبال جذب اعتبارات از محل های مختلف در تهران هستیم، حتی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز اعلام کرده ایم با توجه به وجود صورت وضعیت های مثبت و متعدد، آمادگی جذب اعتبارات سایر دستگاه ها را نیز داریم. در این شرایط و با توجه به اینکه برگشت اعتبارات در پایان سال مالی که انتهای تیرماه است، پرداختن به این ادعا نادرست و عاری از حقیقت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد