Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا، لزوم خانه نشینی را برای شکست زنجیره انتقال به اولویت اصلی دولت و مردم تبدیل کرده است و استفاد از اینترنت برای گذار از این روزها یکی از مهم ترین ابزار محسوب می شود. 

علاوه بر این ، استفاده از اینترنت یکی از روش های دورکاری و جلوگیری از فعالیت های حضوری اداری و کاری مردم است و همچنین تحصیل جمعیت دانش آموزی و دانشجویی هم از اسفند ماه بر همین بستر سوار شده است تا هم چرخه اقتصادی کشور به طور کامل متوقف نشود و هم مجرای آموزش به صورت غیرحضور  بازبماند و با سرگرم شدن جمعیت چند میلیونی دانش آموزان و دانشجویان ، خانواده ها دغدغه کمتری برای پر کردن اوقات خانه نشینی کودکان و نوجوانان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود ، در روزهای اخیر کاهش سرعت اینترنت در استان مازندران بر دغدغه کرونایی مردم افزوده است ؛ دغدغه ای که با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و افزایش خانه نشینی مردم خود را بیشتر نشان می دهد. 

بر اساس گزاش هایی که خبرنگاران ایرنا از مناطق مختلف استان دریافت کردند، از ابتدای هفته جاری سرعت اینترنت در اغلب مناطق استان به شدت کاهش یافته است. این مشکل در شهرهای آمل، نوشهر ، نور، بابل ، محمودآباد و  ساری بیشتر بوده است. 

خبرنگار ایرنا در آمل می نویسد که شب گذشته سرعت اینترنت در بعضی ساعات شب تا ۹۰ درصد کاهش داشت و وضعیت اختلال را نشان می داد ، به گونه ای که سرعت دانلود از حدود چهار مگابایت در روزهای عادی ( هر مگابایت ۱۰۲۴ کیلوبایت است ) به حدود ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه رسید. 

کاهش سرعت اینترنت تنها به اینترنت های خانگی خلاصه نمی شود و گزارش ها مردمی حاکی از کاهش سرعت اینترنت تلفن همراه است.

خبرنگار ایرنا برای بررسی علت این مشکل ابتدا با مسئولان اداره کل فناوری ارتباطات و اطلاعات مازندران که متولی اصلی زیرساخت اینترنتی استان است ، تماس گرفت . آنها بر این اعتقاد بودند که این مشکل را متولیان اپراتورها باید پاسخگو باشند چون خدمات را آنها به مردم ارائه می کنند. البته اداره کل فناوری ارتباطات نقش نظارتی بر زیرساخت اینترنتی دارد و اپراتورها هم توزیع کننده و فروشنده اصلی اینترنت به مشترکین هستند.

مشترکین با سامانه ۲۰۲۰ تماس بگیرند

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران که یکی از اپراتورهای پرمشتری اینترنت در استان محسوب می شود ، اما در گفت و گوبا خبرنگار ایرنا گفت که در حال حاضر مشکلی از بابت سرعت اینترنت خانگی و همراه این شرکت وجود ندارد و شبکه مخابراتی استان در شرایط نرمال مشغول سرویس دهی است.

خبرنگار ایرنا از رسول علی‌اصغرپور در باره تاثیر طرح ارائه یکصد گیگابایت اینترنت رایگان در اسفند به منظور کمک به خانواده ها برای پشت سر گذاشتن خانه نشینی کرونایی بر کاهش سرعت اینترنت پرسید که وی پاسخ داد : البته ارائه اینترنت رایگان موجب افزایش سریع مصرف اینترنت در استان و کشور شده بود که بلافاصله پهنای باند اینترنت استان را به ۴۰ گیگابیت بر ثانیه ارتقا دادیم و مشکلات مشترکین مخابرات طی ۲۴ ساعت رفع شد و همزمان تلاش کردیم نیاز پهنای باند سایر اپراتورها نیز رفع شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرکت مخابرات مشکل سراسری در استان در خصوص سرعت و وضعیت اینترنت خانگی ندارد ، گفت: سامانه خدمات مشترکین ۲۰۲۰ به صورت شبانه روزی پاسخگوی مشکلات و ایرادات در حوزه اینترنت خانگی است و مشترکین می توانند با ارتباط با این سامانه مخابرات استان را در جریان وضعیت اینترنت خود قراردهند. 

اصغرپور با بیان اینکه گزارشات سامانه ۲۰۲۰ بلافاصله توسط مهندسین دیتای استان رصد و مشکلات شبکه ای بلافاصله پیگیری و رفع می شود.

افزایش ۲ برابری پهنای باند اینترنت مازندران

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران همچنین از افزایش ۲ برابری پهنای باند اینترنت درحوزه خانگی خبر داد و گفت : پهنای باند اینترنت استان با شیوع ویروس کرونا و حضور مردم در منزل از ۲۰ گیگابیت بر ثانیه به ۴۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دادیم. 

اصغرپور افزود : به طور کلی جای نگرانی در خصوص پهنای باند استان وجود ندارد و تقریبا با ۷۰ درصد ظرفیت استان در حال سرویس دهی هستیم .

 در حال حاضر در مازندران ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک تلفن همراه و بیش از یکصد هزار مشترک اینترنت خانگی از مخابرات خدمات دریافت می کند.

اگر چه مدیرعامل شرکت مخابرات بر این نکته تاکید دارد که هیچ مشکلی در سرعت اینترنت استان در حوزه این شرکت وجود ندارد ، اما گزارش های دریافتی خبرنگار ایرنا نشان می دهد که مشترکان این شرکت هم مشکل دارند.

خبرنگار ایرنا برای دریافت پاسخ اپراتورهای دیگر بخش خصوصی هم تلاش کرد ولی پاسخ مشخصی دریافت نکرد و عمدتا بخش فنی این شرکت ها هم در تماس خبرنگار ما تنها با ارائه شماره تلفن دریافت کننده اینترنت ، برای حل مشکل اعلام آمادگی کردند و مدعی شدند که مشکل کلی ندارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران ویروس کرونا مازندران پهنای باند اینترنت کاهش سرعت اینترنت اینترنت خانگی خبرنگار ایرنا شرکت مخابرات خانه نشینی بر ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی ظهر یکشنبه در جلسه مناظره و پرسش و پاسخ که در سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: رسانه و مردم اگر در کنار نماینده مجلس باشند، بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

داوطلب دوره دوم انتخابات مجلس شهر مشهد را به عنوان نماد تحولی در کل کشور دانست و گفت: مشهد چالش‌های بسیاری دارد و آلودگی هوا نمونه‌ای از آن است و با نهایت تأسف باید اعتراف کرد سال گذشته تنها ۲۶ روز هوای پاک داشتیم؛ از این رو اولین اولویت بنده هوای مشهد است و راه‌هایی برای رساندن هوای پاک در گام اول از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز خواهد بود.

وی به مشکلات و معضلات حوزه زیر ساخت اشاره کرد و گفت: سالیانه ۳۰ میلیون زائر داخلی و ۴ میلیون گردشگر خارجی به مشهد الرضا مشرف می‌شوند که برای زیر ساخت‌ها برای آن، برنامه دارم.

اخلاقی حاشیه نشینی و بافت‌های فرسوده کنار حرم مطهر را نیز یک چالش جدی در شهر مشهد عنوان و حل آن را اولویت مهم دانست.

داوطلب دوره دوم انتخابات مجلس مسائل فراشهری چون مهاجرت و کم توجه در دولت‌های گذشته به روستاییان عامل ایجاد حاشیه شهر برشمرد و افزود: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر باعث حاشیه شهر شده است. توزیع منابع ملی همراه با عدالت نکته کلیدی است که با پیگیری آن مشکل حاشیه شهر هم حل خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود آب نداریم، بلکه مشکل مدیریت آب را داریم، افزود: مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است و مجلس با نظارت قوی‌تر می‌تواند مشکل را حل کند. انتقال آب از کلات به مشهد منطقی نیست و باید مسیر انتقال از دریای عمان رو پیش ببریم زیرا خود کلات هم در شرایط آبی مناسبی نیست.

اخلاقی با بیان اینکه خانواده مهم‌ترین و در دسترس ترین نهاد اجتماعی است، افزود: سیاست‌های کلی خانواده سال ۱۳۹۳ در ۱۴ بند بیان شده است اما تا الان به علت مشکل نظارت به خوبی اجرا نشده است.

داوطلب دوره دوم انتخابات مجلس گفت: در بحث تعلق وام ازدواج مشکل نظارت داریم و گاهی مردم برای دریافت آن مشکل پیدا می‌کنند. تسهیل ازدواج را باید انجام بدهیم و دولت می‌تواند از محل بودجه‌ای که مشخص شده است حداقل ۱۰۰ میلیون وام بلاعوض به زوج‌ها بدهد.

کد خبر 6097480

دیگر خبرها

  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی