Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ عمران اکبرنژاد|برای افزایش سرعت و کاهش هزینه و تسهیل در فعالیت اداری از سال ۱۳۷۶ شبکه دولت برای تبادل اطلاعات و مکاتبات در سطح کشور راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۸۰ اتصال ادارات کل استانی هم آغاز شد و در مهر‌ماه ۱۳۸۸ الزام استفاده از شبکه دولت برای تبادل مکاتبات و اطلاعات بین ادارات و نهاد‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* سلامت اداری با شبکه دولت

گسترش شبکه دولت از سال ۱۳۸۸ در سطح شهرستان‌ها آغاز و تا سال ۱۳۹۳ ادامه داشت، شبکه دولت، مهم‌ترین شبکه ارتباطی بین‌دستگاهی است که سلامت اداری و شفافیت در فرایند فعالیت‌های رسمی را در دستور کار خود دارد.

افزایش سرعت، صحت و امنیت اطلاعات، استاندار‌سازی ارتباطات، تأمین امنیت اطلاعاتی کشور و استفاده عموم از آن برای تسریع در ارتباط با ادارات و نهاد‌ها و کاهش هزینه‌ها از اهداف اصلی شبکه دولت است.

*پایداری در وضعیت اینترنت مازندران

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در این زمینه با اشاره به اینکه ۹۸ درصد مدارس ما متصل به اینترنت پرسرعت شدند و تقویت شبکه دسترسی مردم به اینترنت در منازل هم در دستور کار ما قرار دارد، گفت: پهنای باند استان مازندران از ۲۰ گیگا‌بایت به ۴۰ گیگا‌بایت افزایش یافت.

رسول علی‌اصغر‌پور با بیان اینکه هر پهنای باند تقاضا‌شده را ارائه می‌کنیم، افزود: شرایط اینترنت مازندران پایدار است و ۱۲۰ روستای استان از ۵ تا ۲۰ برابر افزایش باند داشتند.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا، شیرینی اتفاقات خوب مخابراتی استان مازندران را گرفت، خاطر نشان کرد: فیبر نوری بهتر‌ین راه برای تأمین پهنای باند روستا‌ها است.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران از پیگیری اجرای کامل طرح شبکه دولت در استان مازندران با همکاری ادارات و نهاد‌های مرتبط خبر داد.

*اتصال ۸۰ درصد ادارات و نهاد‌های سوادکوه به شبکه دولت

رئیس اداره مخابرات شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی با اشاره به اینکه شبکه دولت زیر‌مجموعه طرح دولت الکترونیک است، گفت: زیر‌ساخت و بستر شبکه دولت توسط وزارت ارتباطات تأمین می‌شود.

 

جعفر محسنی با بیان اینکه طرح شبکه ملی اطلاعات هنوز به مرحله بهره‌برداری کامل نرسید، افزود: شبکه دولت سابقه ۲۰ ساله دارد و مقرر شده بود که مراسلات و نامه‌های ادارات و نهاد‌ها از طریق این شبکه برقرار شود.

وی با بیان اینکه مردم هم از طریق دفاتر پیشخوان دولت می‌توانند نامه‌های خود را به ادارات و نهاد‌ها ارسال و کد رهگیری دریافت کنند، خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد ادارات و نهاد‌های شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی به شبکه دولت متصل هستند.

محسنی اظهار کرد: سیاست اداره مخابرات آن است که همه ادارات و نهاد‌ها به شبکه دولت متصل شوند و به این منظور نامه‌نگاری‌هایی با فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها انجام دادیم.

رئیس اداره مخابرات شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی با بیان اینکه عدم وجود تجهیزات انتهایی طرح شبکه دولت شامل سیستم رایانه و مودم باعث شد تا دهیاری‌ها در حد انتظار از شبکه دولت استفاده نکنند، بیان کرد: جلوگیری از چاپ و ارسال کاغذی مکاتبات، حفاظت از منابع طبیعی و جلوگیری از قطع درختان برای تولید کاغذ، عدم مراجعه حضوری تعداد قابل توجهی از مراجعان با توجه به وجود ویروس منحوس کرونا و سرعت در پیگیری از امتیازات استفاده از شبکه دولت است.

وی گفت: شبکه دولت پیوند سامانه‌های بین ادارات و نهاد‌ها محسوب می‌شود و کارایی مناسبی در تسهیل فرایند اداری دارد.

*۸۰ درصد بستر‌سازی و ۱۰ درصد بهره‌مندی از شبکه دولت در سوادکوه

آمار‌های شرکت مخابرات استان مازندران از تلاش نتیجه‌محور در فعالیت‌های مرتبط است و برنامه‌های هم بیانگر آمادگی مخابرات برای بستر‌سازی‌های لازم در اجرای کامل شبکه دولت است،هر‌ چند بستر شبکه دولت در شهرستان سوادکوه برای بیش از ۸۰ درصد ادارات و نهاد‌ها آماده شده‌ است ولی بررسی میدانی از ادارات و نهادهای شهرستان سوادکوه بیانگر استفاده کمتر از ۱۰ درصد از آنان از این شبکه است.

ضعف در سیستم‌های رایانه‌ای و تجهیزات مرتبط، کمبود نیروی متخصص، اولویت پایین به ارباب‌رجوع در ادارات و نهاد‌ها برای تسریع در فعالیت‌ها، عدم اعتماد عمومی به سامانه‌های غیرحضوری و عدم اجبار اداری برای لزوم استفاده از شبکه دولت را می‌توان از موانع بهره‌مندی از شبکه دولت ذکر کرد.

استفاده بهینه از سامانه شبکه دولت می‌تواند مقدمه‌ای بر سرعت فرایند اداری مطالبات مردمی و کاهش هزینه‌ها باشد و دست‌یابی به این هدف با فرهنگ‌سازی و تأکید‌های اداری قابل دست‌یابی است.

انتهای پیام/۸۶۰۱۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: رسول علی اصغر پور ادارات و نهاد ها استان مازندران شبکه دولت شبکه دولت شبکه دولت شهرستان ها ۸۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفته‌ایم.

حسن شهبازی از بهره مندی ۴ هزار و ۵۲۲ خانوار از این راه های احداث شده خبر داد و افزود: با این اقدام شاخص برخورداری روستا‌های استان از راه آسفالته در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانسته‌ایم بیشترین از این میزان را تحقق ببخشیم.

هزینه کرد ۸۷۱ میلیارد تومانی برای ساخت راه‌های روستایی در کردستان

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اذعان کرد: برای سال‌جاری نیز احداث ۱۹۷ کیلومتر را روستایی در استان هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تامین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تامین قیر برعهده سازمان راهداری است. 

 استان کردستان ۶ هزار و ۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳ هزار و ۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • واژگونی مینی‌بوس در محور سوادکوه ۱۰ مصدوم برجا گذاشت
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر