Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بابل، با تبریک ایام الله فرخنده دهه فجر انقلاب شکوهمند اسلامی، اظهار کرد: پیشرفت در عرصه‌های مختلف مخابراتی یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی پس از پیروزی انقلاب است.

وی گفت: مخابـرات به عنوان یکی از درگاه‌های انتقال پیام و اطلاعات شناخته می‌شود و مجرایی را  میان دو یا چند نقطه فراهم کرده تا با فاصله کم یا زیاد در قالب سینگال ارتباط برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نورزی خاطرنشان کرد: پس از گذشت چهل و سه سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، عرصه ارتباطات و مخابرات هم‌سو با سایر علوم و فناوری‌ها، یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی بود که توانست دستاوردهای قابل‌قبولی  به دست آورد.

سرپرست مخابرات منطقه مازندران تعداد تلفن‌های ثابت در سال ۱۳۵۷ را ۲۵ هزار خط عنوان و اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ یک‌میلیون و ۴۸۵ هزار خط در کل استان مازندران فعال شد.

وی تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن ثابت در سال ۱۳۵۷،  ۱.۴۵ بود و در حال حاضر به ۴۲.۴۰ رسیده  است.

نوروزی با بیان اینکه تعداد روستاهای زیرپوشش تلفن ثابت در سال ۱۳۵۷، ۷ روستا بوده و اکنون به ۳هزار و ۱۰۴ روستا افزایش پیدا کرده است، ابراز کرد: امروز تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نعمت ارتباطات بهره‌مند شدند.

وی اضافه کرد: مبلغ ریالی پروژه‌های انجام شده از اول انقلاب تاکنون به ۲ میلیارد و ۳۲۳ تومان افزایش یافت.

سرپرست مخابرات منطقه مازندران با اشاره به اینکه ورود تکنولوژی adsl از سال ۱۳۷۸ با ۲۸۰ پورت شروع به‌کار کرد، گفت: این رهم هم اکنون به ۹۳۴ هزار پورت افزایش یافته است. ضریب نفوذ adsl در سال ۱۳۷۸ نیز سه صدم درصد بود و هم اکنون به ۳۷.۱۳ افزایش یافته است.

وی افزود: تعداد روستاهای بهره مند از adsl در سال ۱۳۷۸ صفر و هم اکنون به ۲هزار و ۴۳۵ روستا افزایش یافته است. میزان سرمایه گذاری در حوزه adsl اینترنت هم ۱۵۱ میلیارد تومان است.

نوروزی با بیان اینکه تکنولوژی vdsl از سال ۱۳۹۵ وارد استان شده است، تصریح کرد: این تکنولوژی در ابتدا با  ۲هزار و ۸۶۴ پورت شروع و هم اکنون به ۱۴ هزار و ۷۴۵ پورت رسیده است.

سرپرست مخابرات منطقه مازندران مبلغ ریالی هزینه‌های انجام شده را ۱۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ورود تکنولوژی ftth انتقال دیتا از بستر فیبر نوری به منازل در سال ۱۳۹۵ با ۲هزار و ۵۰۰ پورت شروع و هم اکنون به ۲۷هزار و ۴۱۰ پورت افزایش یافته است. مبلغ ریالی هزینه‌های انجام شده ۵۴ میلیارد تومان است.

نورزی ادامه داد: در حوزه تلفن همراه تعداد کل مشترکان از ۱۴ هزار و ۶۸۵ در سال ۱۳۵۷ به ۳ میلیون ۲۷۹ هزار و ۳۷۷ مشترک رسیده است. ضریب نفوذ تلفن همراه در سال ۱۳۷۵ از ۵۵ صدم درصد به ۷۲ درصد افزایش یافته است.

سرپرست مخابرات منطقه مازندران افزود: تکنولوژی‌های 2g 3g 4g جمعا  هزار و  ۲۸۶ سایت در استان مازندران مورد بهره‌برداری قرار گرفت، میزان کل سرمایه‌گذاری انجام شده در این حوزه ۳ هزار و ۷۵۴ میلیارد تومان است و میزان سرمایه‌گذاری در دست اقدام هزار و  ۸۲۰ میلیارد تومان بوده است.

وی عنوان کرد: مجموع هزینه‌های زیر ساختی در حوزه تلفن ثابت، دیتا و سیار به برکت انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون به ۸ میلیارد و ۱۲۵ تومان رسیده است.

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات مازندران علی نوروزی انقلاب اسلامی افزایش یافته میلیارد تومان هم اکنون سال ۱۳۵۷ انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز