Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، علی نوروزی مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در نشست با خبرنگاران فارس مازندران با اشاره به مأموریت محوله شرکت مخابرات ایران به ادارات مخابرات مراکز استان‌ها، اظهار کرد: مدیریت این شرکت  تمام توان خود را به صورت تمام وقت به کار بست  تا پاسخگوی نیاز مردم در بحث ارتباطات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تلاش‌های صورت گرفته در حوزه از بین بردن گسست بین پرسنل و نیروهای مدیریتی که میراث دولت قبل بود اشاره کرد و گفت: برای از بین بردن این گسست‌ها تلاش زیادی شده  و تمام ساعات اداری و غیراداری در حال پاسخگویی به مردم هستند، مذاکراتی داشتیم تا به‌صورت ویژه پاسخگوی نیازهای مردم در بخش ارتباطات باشند.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه واگذاری خطوط اف تی تی اچ که یکی از سیاست‌های ابلاغی شرکت مخابرات ایران بود، اشاره و بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی برای واگذاری ۵ میلیون خطوط اف تی تی اچ عزم خود را جزم کردیم تا این تکلیف را به سرانجام برسانیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران با اشاره به کم‌کاری‌ها در خصوص ارتقاء نیافتن جایگاه مخابرات استان مازندران به لحاظ رتبه‌بندی بیان کرد: تا دو ماه قبل مازندران در رتبه ۳۰ تا  ۳۱ کشور بود در حالی‌که از نظر بضاعت باید جز ۷ استان برتر کشور باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت جبران عقب‌ماندگی‌های مازندران در حوزه ارتباطات، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت داریم که باید عنوان کنیم این میزان مشترک داشتن، این هنر ما نیست و فرهنگ بالای مردم است که متقاضی دیجیتالی شدن ارتباطات هستند و ما هم باید همه تلاش خود را به کار ببریم تا مردم را در این حوزه بی‌نیاز کنیم.

نوروزی با اشاره به اینکه شاخص مخابرات ایران بر پایه اصول خاص طراحی و ارزیابی شده است، بیان کرد: پس از لحاظ کردن شاخص فنی و مالی  به استان‌ها امتیاز می‌دهند و وقتی ما در زمره استان‌هایی با رتبه پایین هستیم یعنی شاخص فاجعه بارتری از استان‌های دیگر داریم و باید در این حوزه خود را ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر اینترنت جز کالاهای لوکس و دست‌نیافتنی محسوب نمی‌شود، بلکه از ضروریات زندگی مردم است که به آن نیازمند هستند، چنان‌که  اگر یک روز اینترنت شهری برای ساعاتی قطع شود مردم دچار مشکل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران یادآور شد: ما باید همراه با نیاز مردم حرکت کنیم و استان‌ها باید تلاش کنند تا خود را طبق برنامه‌های تکلیفی مخابرات هماهنگ کنند.

این مسؤول تصریح کرد: باید همه مساعی خود را به کار ببندیم تا از مأموریتی که به مخابرات‌ مازندران محول شده است، عقب نمانیم.

نوروزی، به ایده‌ها و برنامه‌هایی که از سوی شرکت مخابرات ایران مطرح شده اشاره کرد و یادآور شد:  به‌عنوان مثال حوزه پهنای باند یکی از برنامه‌هاست که تحول عظیمی  را در حوزه مخابرات ایجاد می‌کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی‌ها روی پروژه  FTTH متمرکز شده و در این راستا مذاکراتی با شهرداران و استانداران داشتیم و استمداد طلبیدیم تا با هم‌افزایی آنان این پروژه‌ها عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران با بیان اینکه اگر توانمندی جذب این ظرفیت را نداشته باشیم، این قابلیت از استان سلب می‌شود و به استان دیگری واگذار می‌شود، ادامه داد: لازمه جذب این ظرفیت مشارکت استانداران و شهرداران است که مسؤولان استان مازندران تا این لحظه همکاری خوبی داشتند و تعامل خوبی با شرکت مخابرات برقرار کردند.

این مسوول درباره چگونگی اجرای  پروژه USO در مازندران، گفت: USO تحول عظیمی در انتقال ارتباطات از نقاط شهری به روستایی است و تقریبا مناطق روستایی را از پوشش اینترنت پرسرعت بی‌نیاز می‌کند.

نوروزی بیان کرد:  این پروژه در حال اجرا است و تقریباً ۹ منطقه را شروع کردیم که هم پایداری شبکه را افزایش و هم قطعی‌ها را کاهش می‌دهد و همچنین مردم می‌توانند به مدت طولانی از اینترنت استفاده کند و هم اینکه خدمات نوین را به مناطق دوردست سوق دهند.

وی با بیان اینکه ما در حوزه ارتباطات از کشورهای دیگر عقب نیستیم، بیان کرد: عقب ‌ماندگی ما در حوزه کیفیت نیست و در بخش کمیت است و باید خدمات را درست توزیع کنیم و فراگیری مردمی ما نسبت به ارتباطات ارتقاء یابد.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران با اشاره به اینکه در پروژه USO و در سال قبل  ۷۶۰ کیلومتر را مصوب و ۵۰ درصد را عملیاتی کردیم، ادامه داد:  پایان عملیات  پروژه USO تا خرداد سال جاری است که تا حد زیادی مشکلات پایین اینترنت در روستاهای دور افتاده حل خواهد شد.

این مسؤول با اشاره به درخواست ۳ هزار کیلومتر فیبر نوری تحت عنوان پروژه USO، بیان کرد: فناوری اطلاعات استان هم همکاری مضاعفی با شرکت مخابرات دارد و درخواست یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر را در این حوزه مطرح کرد.

نوروزی افزود: اگر این یک‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر تصویب شود تقریبا کل استان از نظر پوشش اینترنتی پرسرعت بی‌نیاز خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های سال ۱۴۰۱، بیان کرد: برنامه پیشروی ما طبق  شعار سال تدوین شده و در همین راستا فراخوانی را منتشر کردیم  و از صاحبان نظر و شرکت دانش بنیان تقاضا کردیم تا ایده و توقعات خود را از شرکت مخابرات ثبت و مطرح کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران اضافه کرد: ما پاسخگویی ندای رهبر در حوزه اشتغال بر پایه دانش بنیان باشیم؛ چرا که کلام رهبری نقشه راه است و  موارد را به درستی تبیین کردند.

انتهای پیام /۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت مخابرات رونق تولید استان مازندران علی نوروزی مخابرات ایران استان ها پروژه USO

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۴۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان